Sivut

sunnuntai 1. syyskuuta 2019

KEITTIÖN VÄLITILA

Pientä tuunausta keittiössä.


Keittiön välitilan vanhat kaakelit olivat valjut muuhun keittiön uudistukseen nähden. En tiedä vielä maalaanko kaakelit tulevaisuudessa, vai uudistanko koko välitilan. 


Nyt sitten väliaikaisena ratkaisuna halusin pientä piristystä näihin kaakeleihin. Itse nimitin tätä uudistusta köyhän naisen remontiksi. 


Ostin Lidilistä tiilikivikuvioisen sisustustarramuovirullan josta leikkasin kaakelin kokoisia tarrapaloja ja lätkin ne puhdistettuihin kaakeleihin kiinni. Rulla  (45 cm x 10 m) maksoi 5,99 ja sitä jäi vielä runsaasti jäljelle, joten jos jokin tarrapala menee huonoksi niin voin rullasta leikata uuden ja lätkäistä kuluneen tilalle. Lähinnä vesipisteen kohdalla ja lieden kohdallahan nämä likaannukset tapahtuvat. Yksi rulla riitti tähän työhön ja hukkapaloja ei käytännössä juuri tullut kun rullan leveys 45 cm ja yhden kaakelin koko 15 x 15 cm (leveys riitti just kolmeen kaakeliin).

4 kommenttia:

  1. Minä sanon että "Viisaan naisen ,:)välitila remppa" :)
    Kun tekee edullisesti niin voi jahka vaihtaa tihiämpään ?jos kyllästyy?
    Oikein ihanaa alkanutta syyskuuta!!

    VastaaPoista
  2. Tulipa kiva! Hieno oivallus tuo sisustustarra :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos blogivierailusta ja kommentistasi. Näin väliaikaisena ratkaisuna itsekin pidän tästä välitilan muutoksesta. Hyvää alkanutta syksyä :)

      Poista