Sivut

lauantai 21. syyskuuta 2019

ASKARTELUKAAPPI

Kaikki pieni sälä hyvässä järjestyksessä



Kaikki pienet askartelijan sälät säilyvät hyvässä järjestyksessä rulokaappien sisällä. 

Tämä ensimmäinen  vanha kuva  huoneestani, jonka taannoin  laitoin askarteluhuoneeksi. Rulokaapit ovat siitä käteviä, että niiden taakse on hyvä kätkeä kaikki pieni askartelu"roina". 

Makeisliikkeisiin saapuu irtokarkkeja todella  kätevän kokoisissa makeislaatikoissa. Ne ovat kerrassaan mainioita säilytyslaatikoita rulokaappien sisälle. Kevyitä likutella ja helppo ottaa kaapista/laittaa takaisin.  Kaiken lisäksi laatikoista näkyy heti mitä ko. laatikko sisältää. 

Olen ollut oikein tyytyväinen tähän järjestykseen nyt. Ennen tätä materiaalit olivat jos jonkinlaisissa purnukoissa / pussukoissa / laatikoissa hankalasti  sijoitettuna päällekkäin, toinen toistensa edessä /takana. Sai aina penkoa, hakea ja etsiä. Nyt ei enää tätä ongelmaa ole. 






Tällaisia makeislaatikoita keräilin pitkin vuotta, että saisin kaappini järjestykseen.


Näitä laatikoita kutsutaan remmilaatikoiksi. Makeisliikkeestä näitä laatikoita jäi irtokarkeista, kun tyhjensivät sisällön myyntilaareihin, joten remmilaatikot eivät maksaneet mitään eli laatikoiden osalta ei tullut kuluja. 


2 kommenttia:

  1. Uskomattoman,siisti askartelukaappi!!
    Noita rasioita en ole ikinä nähnyt meiän karkkikaupassa?,varmaan erikoiskaupat??
    Tavallisia irtokarkkirasioita..niitä pyörii sivupöyillä....
    Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Onpa sinulla upea askartelukaappi ja kaikki hyvässä järjestyksessä. Minäkin olen laittanut karkkilaatikoihin kaikenlaista askartelutavaraa, mutta ei minun kaappini noin hyvältä näytä. Mukavaa syksyn jatkoa <3

    VastaaPoista