Sivut

lauantai 16. maaliskuuta 2019

RASIOIDEN TUUNAUS

Paljon löytyy tuotteita, jotka on pakattu kivan näköisiin ja muotoisiin rasioihin. Rasiat on helppo tuunata uudelleen käytettäväksi. Joitakin tällaisia pakkauslaatikoita  ei vaan raaski heittää pois. Tässä pari pakkausta, jotka päällystin, näitä olikin ihan kiva päällystää ja koristella. 






Tällaiseen pieneen kivaan laukkuun oli pakattuna belgialaiset Guylian-suklaat. En raaskinut heittää laukkua menemään, vaan ajattelin tuunailla. Mietin ensin servettitekniikkaa, mutta sitten askarteluvarastostani löytyi kultasävyistä kontaktimuovia, joten päällystin sen sillä. Koristeeksi keskelle laukkua pieni kaistale kimallepaperia ja stanssattu Joy Caftin ympyräkoristekuvio sekä liimattu pieni koristekukkanen kuvion keskelle. 



Toinen tuunattava rasia oli Aco-ihonhoitotuotteista jäänyt rasia. Avautuu kivasti molemmilta sivuilta. Päällystin kuviollisella paperilla ja päälle stanssattu Marianne Design LR0236 -stanssilla  kuviot. Keskikuvioon voi kirjoittaa tervehdyksen (esim. lahjan saajan nimi, kiitos, onnea yms.) tai jättää ihan ilman tekstiä. Paperinarusta tehty rusetti ja kimallenauhasta leikattu laatikon kulmiin palat sekä kietaistu vielä samaa nauhaa rusetin keskiosan ympäri.



Tässä vielä kuva laukusta sekä laatikosta avattuna.


Stanssi: Marianne Design, (kuviosarja) LR0236.
Stanssi: Joy Crafts, Lovely frame
T

4 kommenttia:

  1. Kauniita rasioita! Joskus on tuotteet pakattu niin tukeviin ja kauniisiin rasioihin, ettei niitä tosiaan malttaisi edes heittää pois. Sinä sait rasiat uusiokäyttöön katevästi.

    VastaaPoista
  2. Kauniita rasioita.
    ...voiko ? kysyä onko laukun sisäpuoli kangasta?)
    (minä olen hulluna rasioihin ,ja mulla jemmassa enempi kuin kohta tilat antaa myöte säilyttää,ei vaan raski laittaa roskiin)
    Kiitos hyvästä muistutuksesta!....
    Mukavaa alkavaa viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mukavaa tulevaa kevättä. Laukun sisäpuoli ei ole kangasta. Laukun läppäosaan sisäpuolelle liimasin ensin vaalean ohuen kartongin, että peittyvät kullanvärisen kontaktimuovin sekä keskiosan paperitaitteiden reunat. Vaalean kartongin päälle leikkasin kimallepaperipalan puolikkaan tuomaan hieman koristeellisuutta laukkua avattaessa.

      Poista
  3. Kyllä tuli hienot rasiat. Tämä on hyvää kierrätystä ja voi laittaa eteenpäin. Joskus ihan harmittaa heittää rasioita roskiin.

    VastaaPoista