sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

ASKARTELUHUONE

Vihdonkin sain maailmalla olevan poikani huoneen muutettua omaan käyttöön askarteluhuoneekseni. Tästä olen haaveillut. Ensin huoneessa vallitsi ainakin vuoden verran jonkinlainen kaaos, oli minun askarteluroinaa ja pojan roinaa mukavana väripläjäyksenä. Nyt lomaviikollani, kun sataa harvasen päivä niin sain huoneen laitettua. Tosin pieniä hankintoja täytyy vielä suorittaa kuten valaisin (haluan kunnon päivänvalon/luonnonvalon pöytävalaisemiseksi). Pojan vuodesohva sai jäädä vierasvuoteeksi ja onhan siinä mukava itsekin istuskella. 
Siivous alkakoon. Sohvan siirsin ikkunan edestä
eri seinustalle. Pienessä nurkkauksessa työpöytänä 
vuoden verran palveli toisen poikani vanha työpöytä, joka sai lähteä kiertoon. Kirjahyllyt siirsin myöskin toiselle seinustalle siivouksen yhteydessä.


                       
                   UUSI ASKARTELUTILA

Lopputulos oli aika kiva. Vihdon ja viimein sain 
työpöydäkseni ison ja tilavan pöydän. Sijoitin sen ikkunan eteen, Pöydän pituus 244 cm ja syvyys 60 cm. Kivasti mahtuu myös ompelemaan. Haaveena on josko syksyllä menisin työväenopiston ompelukurssille, pitäisi saada aikaiseksi ommella mekko, johon tarvitsen hieman apuja. Nyt minulla on kunnon tilat toteuttaa luovuuttani. 

Sohvan vieressä oleva kaappi tulee lähtemään tulevaisuudessa pois, poikani kirjoja ym. on vielä sijoitettuna alakoreihin. Eli aivan kaikkea ei tullut heivattua pihalle. 

Vaatekaapin kulmaa näkyy kuvassa hieman, sitä en tule kuitenkaan hävittämään vaan voi toimia säilytyskaappina lähinnä vaatteille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti