perjantai 22. joulukuuta 2017

LIPPUSUKAT

Kirjeystävyyden 40-vuotisjuhlavuosi!

Hollantilaisen ystäväni kanssa kirjeenvaihtomme alkoi vuonna 1977, tarkalleen ottaen 11.5.1977 päivätystä kirjeestä. Joten tämä vuosi on 40-vuotisjuhlavuosi. En tiedä muistaako kirjeystäväni tätä. Kaivoin vanhat kirjeet esiin, joiden joukosta löytyi ensimmäinen kirje, joka oli onnekseni säilynyt tallessa. Ajattelin ylättää hänet ja laittaa jouluksi lahjaksi neulomani lippusukat Hollannin lipun väreissä/sukkapohjana oranssi. Oranssilla värillä on oma historiansa ja merkityksensä hollantilaisille. 


Laitoin Lenetten kirjoittamasta ensimmäisestä kirjeestä paketin mukaan myös kopion ja askartelin/ taittelin kopiosta samanlaisen kirjekuoren kuin alkuperäinen väreineen /postimerkkeineen. 

Pakettiin laitoin myös Kultasuklaan Finlandia -suklaalevyn.

Hauskana kommenttina kirjoitin hänelle, jos olemme vielä elossa kun vietämme ns. 50-vuotisjuhlavuotta, hän saa alkuperäisen kirjeen ja tuolloin on lehtimiehet paikalla.

Tässä kuvaa sukkien aloituksen tekovaiheessa. Lankana Novitan 7 Veljestä -lanka.

2 kommenttia:

  1. Hei kaima :) Hienot sukat ja ihana ajatus laittaa yllätyspaketti menemään. Minä olen liittynyt lukijaksesi, mutta huomasin, etteivät päivitykset tule blogiini, joten yritänpä uudelleen. Hyvää uutta vuotta ja idearikasta vuotta 2018 toivoo Liisa P/Liisan kotona blogista.

    VastaaPoista
  2. Heissan taasen. Toivottavasti tällä yrittämällä onnisti. Itselläni on jokin esto päällä, etteivät kommentit näy heti täällä blogissa, vaan minun täytyy ne ensin hyväksyä. Täytyy katsoa miten sen saa pois päältä kunhan ehdin perehtyä blogin kaikkiin hienouksiin mitä voi tehdä. Hyvää uutta vuotta 2018.

    VastaaPoista