lauantai 24. lokakuuta 2015

HALLOWEEN JUHLAKORISTELU

Otimme ns. varaslähdön Halloween -juhlaan. Ihanat naapuriystäväni vierailivat luonani Halloween -teemalla. Hyvää ruokaa, viiniä, herkkuja ja tietenkin hauska seura, oli oikein kiva ita. Illan loppupuolella ohjelmassa oli Halloween-bingo. Ovikoristeita. Hirviön jalanjäljet ohjasivat hissiltä suoraan ovelle. Oranssisessa hirviön jalanjäljessä lukee Tervetuloa!             Ken uskaltaa! Hirviö tuli jo! Elokuvaseittiä kiedottu oksien ympärille, jossa koristehämähäkkejä. Ruukun päälle kietaistu kreppipaperia. Ympyränmuotoinen ovikoriste on vanha, joskus askartelemani.
Pöydän yläpuolella olevaan lampunvarjostimeen laitettu muutama oksa, jotka päällystetty elokuvaseitillä, ja tietenkin jälleen hämähäkkejä.

Tässä kattaus ilman ruokia. Musta pöytäliina on itse asiassa lakana, joka mielestäni tuli halvemmaksi hankkia kuin kertakäyttöliina, ja on pidempiaikainen kun voi pestä. Mustan liinan keskelle askarteluliikkeestä ostettu koristekangas, joka loistaa kivasti mustaa vasten. Sitten vain kattamaan pöytää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti